Entorn

El restaurant Can Rajolet està situat a Girona, a  la vora de la carretera de Girona-Anglès, al poble de Vilanna (municipi de Bescanó), en un entorn immillorable envoltat de natura.

La seva ubicació es troba en un entorn privilegiat, amb moltes possibilitats per gaudir d'una bona gastronomia, de la natura i de l'oci en general tant en família com amb un grup d'amics.

Acompanyats pel riu Ter, la Via Verda (ruta del Carrilet) i el massís de Les Guilleries, les nostres contrades es converteixen en un paradís amb múltiples ofertes durant tot l'any. Ens trobem en una zona amb caça abundant, així com altres recursos naturals.

Podem disfrutar de passejades, tant a peu com en bicicleta o amb les recentment incorporades Burricletes. Hi ha una gran varietat de camins per BTT, camins GR, la popular Via Verda o bé altres rutes.

També es pot gaudir del riu Ter, tant practicant la pesca en la modalitat "sense mort" a la zona acotada d'Anglès com a la resta del riu de forma lliure. De forma puntual també s'organitzen baixades amb caiac pel riu Ter.

Una altra possibilitat és perdre's pels frondosos boscos de la rodalia, disfrutant a cada estació del meravellós espectacle que ens ofereixen amb els seus colors i els seus fruits, ja siguin bolets, castanyes, espàrrecs, múrgoles,...

Hi ha altres activitats que també es practiquen a la zona, com és les sortides en cavall, parapent, escalada, vols en globus i sortides en moto de muntanya o bé quads.

(contacte)