Menú de grups 2

PRIMER PLAT

(per compartir)

Amanida tèbia de bolets amb pernil ibèric

Calamars a la romana fets de casa

Timbal de botifarra negra amb crema de ceps

Canelons d'espinacs gratinats amb formatge de cabra

Pastís de porros i salmó amb salsa de crancs

 

SEGON PLAT

(a escollir)

Secret de porc ibèric a la brasa amb guarnició

Melós de vedella amb salsa de vi negre

Dorada/llobarro de ració al forn amb patata, ceba i vi blanc

Cuixetes de pollastre farcides de bolets i foie

 

POSTRES

(a escollir)

Flam de coco amb nata i nous

Pastís de formatge de la Ioia

Gelat de turró amb reducció de ratafia

Crema de llimona amb ametlla crocanti

Carpaccio de pinya amb crema catalana cremada

Pasta de full amb nata, nous i xocolata calenta

 

PREU: 21,00 €  ( Begudes i cafés no inclosos )