Què fem?

El Bar Restaurant Can Rajolet té com a activitat principal el servei de restauració, igualment i cada vegada més Can Rajolet està pensant en nous serveis per els seus clients. A les seves àmplies instal·lacions i en un procés de contínua transformació, tothom hi troba el seu racó, des del més menut al més gran.

Can Rajolet és un restaurant preparat per anar-hi amb nens!!

Al Restaurant de Can Rajolet hi gaudiràs d'una cuina casolana i molt propera diferenciada per la seva relació qualitat-preu. Des de les sis del matí a les sis de la tarda i durant tot l'any podràs menjar quelcom. (Sopars només per grups.)

A l'hora d'esmorzar Can Rajolet t'ofereix des d'un suc de taronja natural i croissant, a un bon entrepà. Tanmateix aquest restaurant situat nomes a 10 minuts de Girona destaca per els seus esmorzars de forquilla. En el seu menjador, una gran llar de foc és encesa durant tot l`any i s'hi cou una gran varietat de carn.

Si el que vols és dinar, o bé sol o bé en companyia, el restaurant Can Rajolet t'ofereix un variat menú diari, de dilluns a divendres, que inclou entrant, cinc primers, cinc segons per escollir, postre i cafè al preu de 11,50 €. (Opció de mig menú sense cafè per 8,50€)

I pel cap de setmana i festius Can Rajolet el.labora uns menús que inclouen un entrant, sis primers, sis segons i vuit postres a escollir per un preu de 17,00 €. (begudes i cafès apart)

Si sou un grup.....parlant la gent s'entén i el restaurant Can Rajolet t'ofereix la possibilitat de fer-vos un menú a mida segons les vostres necessitats, des de dinars o sopars d'empresa, trobades d'amics o familiars, esdeveniments esportius, comiats de solters, comunions, bateigs, etc...  El restaurant Can Rajolet amb les seves instal.lacions donen un munt de possibilitats per tal de que tothom s'hi trobi còmode. (contacte)

Tot i això, Can Rajolet té preparats tres menús tancats per grups que val la pena donar-hi una ullada. (menús tancats)

El Restaurant de Can Rajolet també adapta els menús per les persones vegeterianes. Igualment t'adapta el menú si ets celíac. En aquests casos, sempre és millor avisar amb antel.lació.